Ervaringen

Healing reading channeling 

Het was een zeer verhelderende sessie: meerdere dingen die je gezegd hebt, kwamen enorm binnen. Wat je doet, voelt heel natuurlijk en warm: het lijkt echt of je hiervoor geboren bent…! 
Mariƫlle

Heel fijne healing van Eveline gehad! Eveline’s begeleiding is goed afgestemd, sensitief en duidelijk;  ik voelde me helemaal welkom en op mijn gemak. Tijdens de healing heb ik mooie inzichten gehad, waar ik nu zelf verder kan. Ik voel me dankbaar!
Liefs Annemarie

Eveline is in staat om met de behandeling zuiver te duiden waar ik op dit moment in het leven sta en wat mij ondersteunt. Heel simpel, praktisch en oprecht. šŸ™‚
Surendra Chotkan

Heel erg bedankt voor de soundhealing lieve vrouw! šŸ™‚
Het werkt nog steeds door en ik ben vol moed voor de toekomst….echt een aanrader! 
Patricia

Stembevrijding

Stemexpressie en lichaamswerk. Ik wist niet wat ik hier van moest voorstellen. Allereerst hebben wij kennisgemaakt met de groep. Deze groep heb ik als heel prettig ervaren. Daarna kregen wij oefeningen voor ons lichaam voor onszelf maar ook met elkaar. Ieder een eigen stem. Klanken naar voren brengen en op elkaar afstemmen. Een geheel. In de mooie tuinkamer! Met fluitende vogels! Ik heb veel gezongen in mijn leven maar dit was heel speciaal. Je mag dit zelf ervaren! Voor herhaling vatbaar! In alle rust werd deze avond gegeven door jou Eveline. Dank hiervoor!
Jose

Ik heb gisteren vol van de workshop genoten. Een soort innerlijke massage, heel bijzonder.
Nico

Het was een geweldige ervaring om met een groep een workshop stem te doen. Onder begeleiding van Eveline je stem helemaal te laten gaan en je vrij te voelen, wauw! Dat wauw gevoel heeft zeker ook te maken met de fijne begeleiding van Eveline.
Erica

De workshop zorgde voor meer bewustzijn van wat ik met mijn stem doe…en laat. Er is een groter bereik, variatie in klank, e.d. mogelijk dan ik dagelijks gebruik. En ook helderheid hoe mijn stem in verbinding staat met de rest van mijn lichaam. Ervoor zag ik vooral de koppeling van mijn stem gebruiken in combinatie met praten en (hand)gebaren.
mw. Pas

Je hebt een rustige, enthousiasmerende manier van begeleiden. De groep van acht mensen die elkaar niet kenden, kreeg jij aan het werk door zelf actief mee te doen en subtiele aanwijzingen te geven. Ik vond het in het begin erg spannend, maar voelde me gezien en veilig en heb daardoor kunnen ervaren wat deze workshop teweeg kan brengen. Dank je wel dat je me mijn lijf en gevoel hebt laten voelen!
Jade

Lichaamsgerichte therapie

Eveline heeft mij op een heel prettige en veilige manier laten zien wat een betrouwbare en wijze raadgever mijn lichaam eigenlijk is. Door meer en meer naar de signalen van mijn lichaam te luisteren, merk ik dat het steeds gemakkelijker voor me wordt om niet over mijn grenzen te gaan, goed voor mezelf te zorgen en de juiste beslissingen te nemen. Ik vertrouw nu op mijn hart en niet langer alleen op mijn hoofd.
Saskia

Eveline is een goede therapeut. Ze is rustig, luistert goed naar je en sluit haar activiteiten aan op jouw behoeften. Ze stelt een goede diagnose en weet waaraan gewerkt moet worden. Ze vraagt iedere keer weer hoe je de oefeningen ervaren hebt en voelt aan wat voor soort oefeningen wel of niet bij iemand passen. Ik heb een heel andere kant van mezelf leren kennen en heb verschillende handvatten gekregen dankzij de sessies met Eveline. Bedankt!
Sanne

Eveline houdt je op een humoristische, empathische wijze een spiegel voor en biedt inzichten in je gedrag. Fijn om mee samen gewerkt te hebben. Zoekt oefeningen en theorie om je handvatten te bieden voor je aandachtsgebieden.
Nienke

Je hebt me laten zien dat de muren die ik om mij heen heb gezet en de muren van anderen waarop ik soms stuit, deuren hebben. Het is de kunst ze te vinden en te openen. Dat heb jij mij laten voelen.
Marianne

Vorig jaar zat ik in een hele zware periode. Ik was behoorlijk depressief en als het zo door zou gaan, zag ik me zelf nog opgenomen worden in een psychiatrisch ziekenhuis of zo iets. Ik was al bij de huisarts geweest, maatschappelijk werker en een fysiotherapeute. Het hielp mij niet goed genoeg om vooruit tekomen. Totdat ik een folder van Eveline zag hangen. Ik las het en ik kreeg er meteen een goed gevoel bij!  Diezelfde dag nam ik nog contact met haar op voor een afspraak. Ze nam de tijd voor mij en luisterde goed zonder te oordelen. Ik heb geleerd dat ik meer contact met mijn lichaam moet maken. Iets wat ik heel moeilijk vond en nog steeds, maar het werkt wel als ik er de tijd voor neem. Ook heb ik ook veel aan mijn verleden gewerkt en nu kan ik het ook beter loslaten en vooruit kijken. Ik ben er nog lang niet, maar dankzij Eveline zit ik niet meer in die zware depressie en kan ik ook meer genieten van de dingen om mij heen.
Hanneke