Over mij

Eveline Geusen

Voordat je bij mij komt, wil je mij wellicht iets beter leren kennen. Hoe sta ik in het leven en wat is mijn verhaal?

Ik zie het leven als één helende reis. Ik geloof dat wij hier zijn om te groeien, om open te bloeien en steeds meer een leven te leiden vanuit een verbinding met onze ziel, ons hogere zelf. Ieder mens draagt een goddelijke kern in zich, de bron waar al het leven uit voortkomt. We hebben vaak het contact ermee verloren door pijnlijke en moeilijke ervaringen, waardoor we ons hebben afgesloten voor de liefde en het licht.
Nu leven we in een tijd van wakker worden, een tijd waarin steeds meer mensen de verbinding met hun hogere, goddelijke kern herstellen. Dat geeft innerlijke rust, vervulling, vertrouwen en steeds meer lichtheid in het dagelijkse bestaan. We kunnen een ander leven op aarde creëren vanuit een liefdevolle verbinding met onszelf, de anderen om ons heen en de natuur. Als ik om me heen kijk en in het nieuws zie ik een wereld die behoefte heeft aan meer liefde en heling. We leven in een uitdagende tijd, het leven is vol licht en donker, liefde en haat, pijn en vreugde. Hoewel het aardse gedoe niet altijd gemakkelijk is, heeft elke ervaring zijn waarde. Alle levenservaringen, de fijne en de moeilijkere, leren je heel veel over jezelf en het leven. Het is aan jou hoe je ermee omgaat, welke keuzes je maakt en of je bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor je levensgeluk. Ieder mens heeft zijn eigen lessen te leren en zijn eigen tempo daarin. En voor iedereen is er liefdevolle ondersteuning vanuit de spirituele wereld.

Levenslessen

Ik geloof dat ik je vooral dat kan doorgeven waar ik zelf het meest over geleerd heb (en nog leer) in het leven. Mijn levenslessen gaan vooral over omgaan met mijn gevoeligheid in een omgeving die daar niet altijd op ingesteld is, vertrouwen op mijn gevoel, lichaam en intuïtie; ontwikkelen van mijn eigenwaarde en kracht, mezelf durven zijn en daarin zichtbaar zijn en dus kwetsbaar; gezonde grenzen stellen en een gezond ego(isme) ontwikkelen; de leiding nemen over mijn leven, niet meer pleasen en teveel aanpassen maar mijn eigen pad durven gaan en daarbij ook loslaten wat en wie niet (meer) bij mij past. Het gaat over het krachtig en zelfbewust volgen van mijn eigen pad.

Mijn verhaal

Ik ben altijd een gevoelig mens geweest. Daarmee bedoel ik dat ik op fijnere en onzichtbare lagen voel en waarneem. Ik heb mogen leren dat dit mijn kracht is en dat ik hiermee mezelf en anderen kan helpen. Als kind en puber heb ik ermee geworsteld. Mijn directe omgeving kon niet omgaan met mijn gevoeligheid. Ik ben mijn eigen gevoel en intuïtie gaan wantrouwen. Ik heb mezelf aangeleerd meer vanuit mijn hoofd en verstand te leven. Ik heb een universitaire studie afgerond en ben gaan werken. Ik was niet echt gelukkig, werd depressief en ontdekte tijdens therapie dat ik niet wist wat ik echt wilde. Ik was het contact met mijn echte verlangens en behoeften kwijtgeraakt. En daarmee ook mijn levenslust.
Vanaf mijn 27ste heb ik veel geïnvesteerd in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik heb mezelf opnieuw leren kennen dankzij dans, lichaamswerk, stem en energetisch werk. Ik heb prachtige opleidingen afgerond voor lichaamsgerichte psychotherapie, healing, reading, channeling en stembevrijding.
Ik ben weer gaan vertrouwen op mijn gevoelens en intuïtie. Ik heb mijn lichaamsbewustzijn ontwikkeld en ontdekt dat mijn lichaam een belangrijk kompas is voor een gelukkig leven. Mijn intuïtie is versterkt. Ik ontdekte dat ik helder waarneem, helende handen heb en een helende stem. Ik ervaar dit als een prachtige gave, een gift. En ik ondersteun hier graag anderen mee.

Cliënten en collega’s over mij

je straalt rust uit vanuit een diep weten, vriendelijk, je geeft me het veilige gevoel dat alles welkom is en ik mezelf kan zijn, integer, je luistert zonder oordeel, zorgvuldig, empathisch, meelevend en begripvol, voel me erg op mijn gemak, neemt me echt serieus, je kwetsbaarheid is je kracht, je blijft trouw aan jezelf.