Healing & reading

Wat gebeurt er in een sessie?


We werken vanuit jouw vraag of klacht. Dat kan gaan over onverklaarbare lichamelijke klachten, onverwerkte emotionele ervaringen, terugkerende levensthema’s waar je mee worstelt of kruispuntvragen, het bepalen van de juiste keuze.

Vanuit heldervoelendheid en helderhorendheid stem ik af op op jouw vraag en energieveld. Ik heb helende handen en een helende stem.

de blauwe walvis, krachtdier van mijn praktijk

In een sessie lopen healing, reading en channeling door elkaar.
Een healing is een heling van je energieveld tot op een diep niveau. Een sessie kan op verschillende lagen doorwerken: fysiek, emotioneel, mentaal en op zielsniveau. Dit verschilt per persoon en per keer. Een lichamelijke klacht staat meestal niet op zichzelf, heeft vaak een emotionele of mentale oorzaak, dat behandel ik als geheel. Ik maak je energieveld schoon, verwijder oude ballast en zorg dat je energie weer gaat stromen. Elke healer werkt op een eigen wijze en heeft zijn eigen kwaliteit. Ik heal vanuit het hart. Het hart is een sterk magnetisch veld van liefde vol mogelijkheden. Healen vanuit het hart raakt je in je kern en maakt diepe transformaties mogelijk.

Reading betekent dat ik je energieveld waarneem en kan ”lezen” wat er bij je speelt aan thema’s en blokkades. Je krijgt persoonlijke inzichten en ontvangt adviezen hoe je daarmee kunt omgaan. Het kan zijn dat ik je teksten, symbolen of oefeningen meegeef zodat de sessie dieper kan doorwerken.

Als channel geef ik boodschappen vanuit de goddelijke, spirituele wereld door aan jou. Ik werk met engelen, lichtmeesters en andere spirituele begeleiders.

Wat kun je verwachten?

  • stress en spanning verminderen, lichamelijke klachten verzachten of verdwijnen.
  • Je ervaart meer innerlijke rust en ontspanning.
  • je komt dichter bij jezelf waardoor je in het dagelijkse leven die keuzes kunt maken die bij jou passen en je meer in balans blijft.
  • je wordt bewuster waar jij blokkeert, je doorbreekt blokkades en ervaart dat je energie meer gaat stromen
  • je maakt keuzes vanuit zelfliefde en vertrouwen
  • je krijgt inzicht in levensvragen

Sessie of traject

Eén sessie levert je al veel op. Je kunt het zien als een reset en start van een transformatieproces. Je klachten verminderen, je hebt nieuwe inzichten ontvangen en weet hoe je verder kunt gaan in je persoonlijke ontwikkeling. Wil je de veranderingen nog meer verankeren of in een sneller tempo een thema of blokkade aanpakken, dan raad ik je een aantal sessies achter elkaar aan.

Praktisch

Je kunt een sessie ontvangen in mijn praktijk of op afstand via Skype.
Een sessie in de praktijk duurt een uur tot anderhalf uur.
Een skypesessie is doorgaans korter en duurt circa drie kwartier.

Jouw investering voor een persoonlijke sessie is € 75 per uur.