Mijn dagelijkse healingritueel

Elke dag mediteer ik, liefst in de ochtend. Ik ga met mijn aandacht naar binnen, verbind me met de kosmos en aarde en open de energetische poorten in mijn lichaam. Poorten naar kosmische energieën, lichtdraken, aartsengelen en naar mijn ziel. Ik werk hierbij met de methode van tibetaans lichtwerk. Hierdoor kom ik meer in mijn lichaam, mijn eigen energie en voel ik me beter beschermd. Als ik moet werken, dan doe ik dit zelfs in de auto tijdens het rijden. Dat gaat minder diep maar ook dat werkt. En intussen ook veilig blijven rijden natuurlijk, haha!

Healing codes

Als ik thuis ben, neem ik elke alle tijd om naar binnen te gaan. Ik laat me leiden wat er die dag mag gebeuren. Het is magisch wat er kan gebeuren als je je durft te openen en vertrouwen. De ene keer krijg ik een lichamelijke healing, de andere keer maak ik een reis naar het verleden met een kristal en krijg ik inzichten. Soms is het nodig om te weten waar de blokkade vandaan komt en het oude verhaal te kennen. Soms is het gewoon genoeg om het oude los te laten vanuit het weten dat de lessen geleerd zijn. Vandaag heb ik met de healing codes gewerkt. Een prachtige manier om alle chakra’s op een dieper niveau te healen. En ik voelde dat mijn maag aandacht nodig had en heb daar alle donkere energie en afvalstoffen verwijderd. Helaas kwam er ook de boodschap dat mijn maag niet goed tegen koffie kan. En mijn darmen nu geen alcohol verdragen. Dat is de keerzijde van mijn proces van steeds meer innerlijk opruimen en zuiverder leven. Koffie, alcohol en suiker, mijn lichaam reageert er niet goed op, dat voel ik steeds beter. Jammer helaas want ik vind het wel zo lekker.

Co-creatie met je spirituele leiding

Ik voel me erg committed om iedere dag weer dit innerlijke werk te doen en de boodschappen te volgen. Meer dan ooit in mijn leven voel ik me gedragen en ondersteund door mijn spirituele leiding, de engelen, de gidsen, de lichtmeesters. Dat is een megagroot cadeau. Het leven wordt zo een co-creatie. Ze zijn er en ze zijn er voor ons allen. Stel je ervoor open en vraag hun hulp en durf te vertrouwen. Ga met je aandacht naar binnen en luister naar je ingevingen. Je ziel fluistert het je toe (of gaat harder roepen, als je niet luistert).

Zweven of juist wakker worden

Er zullen vast mensen zijn die dit zweverig vinden, abacadabra, een zoete droom. Ik ben een nuchter en realistisch mens en tegelijk erg spiritueel. Ik heb naast mijn praktijk een zeer aardse kantoorbaan en zit graag met mijn handen in de aarde. Voor mij zijn er twee parallele werelden die naast elkaar bestaan: het leven op aarde in de dualiteit (liefde/haat, licht/donker) en de kosmische sfeer van pure liefde, licht, vrede en harmonie. Beide zijn even waar en deze werelden komen steeds dichter bij elkaar. Ons bewustzijn groeit, we zijn aan het wakker worden, we staan steeds meer open voor liefde en licht. Steeds meer mensen nemen helder waar, heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderhorend. We herinneren ons wie we werkelijk zijn: goddelijke wezens die liefde en licht komen brengen op deze aarde. En als er iets niet zweverig is, heel voelbaar is, dan is het wel de Liefde! Kijk om je heen, kijk naar het nieuws en zie hoeveel meer liefde en bewustzijn er nog nodig is op deze aarde. Dat is niet zweven maar wakker worden. Verandering is hard nodig en mogelijk.

Je mooiste zelf zijn

En hier gaat healing voor mij over. Verandering van de wereld, begint bij jezelf. Zo binnen, zo buiten. Ruim je innerlijke blokkades op, laat oude ballast los. Krijg helder waar jij niet meer of nog niet vertrouwt op de liefde, het licht en je kracht. En maak iedere keer opnieuw de keuze: kies je vanuit liefde of angst? Ik zie het als innerlijke schoonmaak op alle niveaus, lichamelijk, emotioneel, mentaal en astraal. Laag voor laag word je schoner waardoor je innerlijke rijkdom steeds meer voelbaar en zichtbaar wordt. En jij je mooiste, meest stralende zelf kunt zijn en jouw unieke bijdrage levert in dit leven. De wereld heeft je nodig.

Liefs, Eveline